Игри с плувен басейн за лятно забавление

rowingtheindianocean

Игра на волейбол на билярд

Ще разделим басейна с мрежа. Разделяте групата си на два отбора и играете топка – в басейна. Волейболът в басейна е толкова забавен, защото не се уморявате. За разлика от обикновения волейбол, не е нужно да тичате наоколо, за да стигнете до топката. Но може да е доста предизвикателство да скочиш във водата, за да достигнеш топката и да я прехвърлиш обратно от другата страна на мрежата.

Музикално хвърляне на балон

Мократа версия на предаване на колета. Достатъчно проста в концепция, но става весело трудно да вземете колета и да го предадете, когато се разхождате във водата, както и хората до вас.

Състезание в билярд

Състезание по плуване с награда за първите трима, които са стигнали до финалната линия в другия край на басейна. Разберете дали във вас има Майкъл Фелпс и печелете златото всеки път.

Игри с воден балон

Не е нужно да чакате Холи да хвърля водни балони по хората около вас. Елате в нашия басейн и се насладете на забавен Холи-ден, хвърляйки водни балони един към друг.

Водни пистолети n’Balloons

Ако балоните не са достатъчни, за да накарат вашите приятели да пищят и крещят, добавете водни пистолети към сместа. Чупете ги, притежавайте ги, карайте ги да се пръскат в басейна, опитвайки се да избягат от пръските на вашия воден пистолет. И тогава … можете да опитате да се скриете под водата, когато те се опитат да ви напръскат.

Водна топка

Нямате нужда от кон за водна топка. Можете обаче да доведете кучето си. Те ще ви помогнат да спечелите, като грабнете топката и ви я върнат.

Реле за смазване на диня

Ако смятате, че релейното състезание 4×100 е трудно, опитайте да го направите във водата – с намазнена диня в ръка Задържането на този хлъзгав пъпеш, докато плувате с една ръка и краката ви е невероятно трудно. И също много смешно, когато се плъзга и плъзга от ръцете ви във водата.

Невидим Прозрачен напълнен с вода чистач за бутилки Hunt

Виждате ли бутилката? Не? Е, това го прави толкова интересен. Кристално чистата вода в нашия басейн кара прозрачната бутилка с вода да изчезне. Да го откриеш ще бъде по-трудно, отколкото да стигнеш до шкафчето на Дейви Джоунс и обратно. Но можете да го направите, ако наистина наистина искате да спечелите наградата и следвате компаса на капитан Джак Спароу, който е тук в нашия луксозен хотел, напива се на бара и търси нов екипаж за любимата си Черна перла.

Лов на монети

За разлика от Мъртъвския сандък, можете да похарчите съкровището си, ако можете да го намерите. Присъединете се към лова на монети и имайте предвид, че нашият басейн е кристално чист. За да намерите тези скъпоценни монети, ще ви трябва орлово око и стара карта.

Търсачи – пазачи

Не е нужно да се ограничавате до сандък със съкровища. Просто хвърлете всичко, което имате – играчка, ключове, водоустойчивия си часовник, телефон или каквото друго мислите, че няма да бъде повредено от водата и може да бъде дадено на този, който го намери. Търсачи – пазители.